Lamello
Verbindungstechnik
Lamello

Maatregelen met betrekking tot het Coronavirus


Beste partners,

Gezien de huidige omstandigheden willen wij u graag informeren over de actuele situatie bij Lamello.

1- Onze productie- en leveringscapaciteit blijven gegarandeerd om jullie eindklanten te voorzien van de nodige Lamello producten. 

2- Onze klantendienst en buitendienst medewerkers zijn altijd telefonisch en per e-mail bereikbaar om op uw vragen antwoorden. U vindt hun gegevens terug op onze website.

3- Vanaf 18 mei 2020 kunnen wij terug demonstraties verzorgen en u persoonlijk advies geven. Om het risico op besmetting voor u en onze medewerkers tot een minimum te beperken, vragen wij dat volgende strikte regels worden nageleefd.

  • Bezoeken alleen op afspraak
    De bezoeken vinden plaats volgens de respectievelijk geldende beschermingsmaatregelen ingesteld door de overheid. Onze medewerkers werken met beschermingsmaskers en gebruiken voor elk bezoek desinfectiemiddel. Vrij vragen wel bij een demonstratie ter plekke om de social distancing regelgeving in acht te nemen. 

  • Uitleg via video conference 
    Wil u graag al meer informatie over Lamello verbindingssystemen maar u wenst nog geen bezoek. Wij kunnen u verder informeren door gebruik te maken van een video call via Whatsapp, Facetime,...

Wij danken u voor het vertrouwen en aarzel niet om ons te contacteren wanneer u vragen heeft.