Lamello
Verbindungstechnik
Lamello

Over ons

De systeemoplossingen van Lamello staan voor kwaliteit, innovatie en functionaliteit – wereldwijd miljoenenkeren beproefd en ingezet!
Susanne Affolter
Directrice en eigenares Lamello AG

Verbindend. Inspirerend.

Samen staan we sterk.

Verbinden met karakter. Dat is het motto van Lamello.Daarmee bedoelen we niet alleen onze innovatieve verbindingssystemenmet profielgroef, maar ook onze medewerkers. Zij zijn degenen, die Lamello haar karakteristieke uitstralinggeven. Iedere dag streven zij ernaar, onze klanten met kwalitatief hoogwaardige service te benaderen en als team topprestaties te leveren. Want alleen door professionele benadering ontstaat vertrouwen. Dat is onze sleutel tot succes. Onze prestaties worden door iedere medewerker vormgegeven en bepaald – de echte kracht die we ontwikkelen als team.

Gepassioneerd. Bekroond.

Design Awards

Niet alleen onze gebruikers zijn van mening dat de producten van Lamello uitstekend zijn, ook verschillende jury’s hebben onze verfijnde systeemoplossingen meerdere malen bekroond. Een mooie erkenning en tegelijkertijd een aansporing voor ons om ook in de toekomst niet stil te zitten. Daarom onze belofte aan u: we zullen ons wederom vol overgave op meerdere fronten inzetten. Om uw dromen te helpen realisieren.

[Translate to Dutch:] Bilderwand

Verantwoordelijk. Vastberaden.

Verantwoordelijkheid voor het milieu

Duurzaam, milieuvriendelijk, betrokken – zo denken we, zohandelen we. Een voorbeeld: de legendarische duurzaamheidvan onze producten ontziet het milieu door minder afval teproduceren en spaart tegelijkertijd kostbare grondstoffen. Verder verbeteren we continu de energetische efficiëntie van ons bedrijf en onze productie. De strenge milieubeschermingsvoorschriften die in de productievestiging in Zwitserland gelden, garanderen bovendien een besparende inzet van de gebruikte hulpbronnen, waarvan een wezenlijk deel uit duurzame exploitatie afkomstig is. Meer dan zeven decennia geleden opgericht – op zoeknaar oplossingen die dehoutverwerkingstechniekvandaag nog inspireren.

Meer dan zeven decennia geleden opgericht – op zoeknaar oplossingen die dehoutverwerkingstechniekvandaag nog inspireren.
Karl Steiner
Voorzitter ondernemingsraad

Terugblikkend. Vooruitdenkend.

Altijd een idee verder

Iedere mijlpaal begint met een idee. Innovatieve of zelfs revolutionaire ideeën ontstaan alleen niet zo eenvoudig. Dankzij jarenlange praktische kennis en intensieve samenwerking met onze klanten kunnen wij projecten realiseren en zo de markt voor houtverbindingstechniek en houtbewerking tot op de dag van vandaag doorslaggevend bepalen.